Skip to content

French toast

February 11, 2008

Χρησιμοποιω ψωμι φορμας που εχει μεσα κανελλα και apple strudel. Το σταφιδοψωμο ειναι επισης καλο για french toast.
Χτυπαω δυο αυγα με λιγο γαλα και αφηνω τις φετες μεσα στο μιγμα να ποτισουν καλα περιπου για 5 λεπτα.
Τηγανιζω τις φετες σε αντικολλητικο τηγανι με ελαχιστο λαδι μεχρι να ροδοκοκκινησουν.
Περιχυνω τις φετες με maple syrup.
Φιαχνω κι ενα δυνατο καφε και ετοιμαζομαι για μια τεμπελικη διαβαστερη υπναρουδικη ντεκανταντ Κυριακη.

No comments yet

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: