Skip to content

October 20, 2008


Αποψε εφιαξα τον μπακαλιαρο με εστραγκον του αγαπημενου Παναθηναιου . Νοστιμωτατο!

2 Comments leave one →
  1. October 20, 2008 11:12 pm

    Δεσποινάκι,
    Επειδή το συγκεκριμένο φαγάκι ήταν η πρώτη αφιέρωση του σέφ σε μένα, έδωσα ιδιαίτερη σημασία. Λοιπόν, το πέτυχες απόλυτα όπως το είχε προτείνει εκείνος. Είναι τρομερό το πόσο κοινή γραμμή έχετε στη μαγειρική.
    Σε λίγο θα αποκαλύψω τα μυστικά μου και θα πέσω πολύ χαμηλά στα μάτια σας. Αλλά πρέπει να τα πώ όλα, γιατί οι μπλογκοσχέσεις κτίζονται πάνω στην ειλικρίνεια. Ναί;

  2. panathinaeos permalink
    October 21, 2008 12:18 am

    ευγε Δεσποινα! οποια επιτυχια!
    απλο, γρηγορο και ευγευστο!

    ασε που η Καναδεζα μας τωρα θα προβει σε αποκαλυψεις!
    αναμενομεν λοιπον!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: