cherry blossom festival 2009 – part IΙ (who was there?)

Ηταν εκει λοιπον …
p4050076

.. ενα σωρο τουριστες εσωτερικου, και κυριως απο το φιν φον (!)  mid-west.  Επιβιβαζονται στα διορωφα λατερνα σταϊλ πουλμαν και τους γυρνανε γυρω γυρω απο την λιμνη για να θαυμασουν τα μνημεια και τις κερασιες ξεκουραστα και ανωδυνα.  Οι κυριες  απο το μιντ γουεστ δε νομιζω να εχουν αλλα παπουτσια εκτος απο σνικερς. Τα οποια μαλιστα φορουν και στη σημερινη εκδρομη.  Καπελλακια με γεισο,  σε απιθανα χρωματα, και φυσικα φορμες γυμναστικης για να κυκλοφορουν με ανεση.  Στην καλυτερη περιπτωση τζην (αρκετα φαρδυ)  και καρω πουκαμισο να κρεμεται απ’ εξω (styl lehrit). Οι κυριοι απο το μιντ γουεστ συνηθως ακολουθουν τις κυριες, και δε μιλανε πολυ.  Πολλοι εχουν και μυστακα.  Σορτς καρω και Τ σερτ και φυσικα σοσονι και σνικερ.  Οι τουριστες απο τα νοτια στεητς ειναι συνηθως μεγαλοσωμοι,  εχουν κοντο μαλλι και ενιοτε ξυρισμενο κεφαλι, φορανε απαραιτητα σορτς   και περπατανε σα συγκαμενοι.  

p40500691

Οι αδελφες του ελεους Τερεζα και Μαρλην.

p4050074

Ο Μπομπ και η Νανσυ (λεμε τωρα, θα μπορουσε να ηταν ο Τζων και η Μαιρη)  με τον αγαπημενο τους σκυλο. 

p4050067

Ολη η Κινεζικη παροικια της Γουασινγκτων με γιαγιαδες, θειες και μωρα.  Ολοι βγαζουν αναμνηστικες φωτογραφες.  Οπου και να γυρισεις να δεις ενα χερι προτεταμενο με μια ψηφιακη.  Θα μου πητε ..εσυ τι εκανες; Α! εγω δε πιανομαι το κανω με στυλ!!   

Ολη η Ινδικη παροικια της Γουασινγτων επισης με γιαγιαδες με σαρια να σερνονται στα πεζοδρομια και στα χωματα.   Κουβαλουν μαζι τους κολατσιο (κατι σε ινδικα κεφτεδακια με καρυ και κατι ρυζια)  και στρωνονται καταχαμα στα χορταρια για να κολατσισουν.

Αμερικανοι πρεπυ με στολες Τζεη Κρου απο το Κονεκτικατ και βορρεια που μιλανε δυνατα στα παιδια και την κυρια εξηγωντας (σε αυτους αλλα και σε οποιονδηποτε βρισκεται σε ακτινα μισου χιλιομετρου) τι εστι τσερρυ φεστιβαλ και τι ειναι καθε μνημειο.

 

p4050094

Το ζευγαρακι της φωτογραφιας που βρηκε το κολπο να μη κουραζεται.  Επισης ειδα αμερικανες ντυμενες με κιμονο,  ιαπωνες  ντυμενους με κουστουμια,  νεανιδες με δωδεκαποντα (αντε να κανεις πεζοπορια με δαυτα), αφρικανους με χαλκαδες και αλλα γεωπληθυσμιακα δειγματα δειγματα κι επισης ειδα …

p4050058-1τον  Ερρικο..

p4050087-3
.. με μια τυπισσα.

26 Comments

  1. να ρωτησω μια ισως χαζή ερώτηση…

    ποιες πολιτείες ανήκουνε στο μιντ-γουεστ?

  2. Αυτοί οι πρώτοι είναι που τους λένε και ‘rednecks’, δηλαδή οι ‘βλάχοι’ των ΗΠΑ;

    Ωραία η τύπισσα στο τέλος! Αλλά και ο άντρας σου… τυπάς!

  3. Πως τα λές, πως τα δείχνεις…σαν να είναι η ιδανική πόλη! Όσο για σας…Ο ωραίος και η ωραία!!
    φιλιά!

  4. Αυτή η … τύπισσα αποκλείεται να μην έχει ξετρελάνει και άλλους στα πέριξ.
    Φιλιά

  5. Θεά η τύπισσα!!!!
    υ.γ. Αυτά σου τα κομμάτια, απλώς τα λατρεύω!!!!!!!!Φιλιά 🙂

  6. και εγω που νομιζα οτι εισασταν μονοι… εσεις και οι κερασιες .. καλα ντιπ αφελης ειμαι…. μενω στα σνικερς ( εχεις τιποτα εναντιον τους ?.. στο παρκο με γοβα στιλετο θα πας)?? οσο για το πικνικ .. και εγω μεσα… πολυ μου αρεσουν αυτα τα μαζικα open air events…. και κατι απο χτες.. ο ρομαντισμος δεν απαγορευει τα γλυκα του κουταλιου…. τι να κανουμε εχουμε και αδυναμιες….και στα μπαλκονια μου βασιλικο και δυοσμο εχω .. ουχι διακοσμητικες πρασιναδες .. ( φετος εβαλα και κολανδρο..) φιλια απο την επιτελους ηλιολουστη Βαυαρια… Εδω το εχουν δει γερανια σε ολους τους χρωματισμους… αλλα ουτε αυτα τρωγονται… εχω και κατι για τις daisys ως ειδικη επιι του θεματος .. αλλα μου το πεταει εκτος το συστημα σου… φιλια , μιας ελευθερης μερας…

  7. Καλημερα Δεσποινακι απο τη συννεφιασμενη Αθηνα.
    1)Τετοια…διορωφα λατερνα σταϊλ πουλμαν ,…εχουμε και στη δικη μας πρωτευουσα…αμε!!! (ζηλεια)…
    2) Πολυ ωραιο ζευγαρι…..και αλλη μια φορα…
    …Πολυ ωραιο ζευγαρι…..!!!!! (αυτο με την τυπισσαα!!!) ….
    Φιλακια πολλα!!

  8. Καλά βρε τύπισσα,
    Επρεπε να καταγγείλεις ανάμεσα στις ανθισμένες κερασιές τα σνικερς του μιντγουέστ; Πολύ γέλιο ρίχνω χαράματα το κοριτσάκι.
    Αλήθεια, εσείς θα βλέπετε όλη την αμερικ(λ) ανιά της Αμέρικας, λόγω του ότι επισκέπτονται την Πρωτεύουσα του Εθνους!
    Μάρτυρες της αμερικλανιάς θα σας πούμε.
    Φιλάκια με σταγόνες βροχής απο τα βόρεια

  9. Καλά , μυστάκα,καρώ σορτς.Τ σερτ σοσόνι και σνικερς χο χο!!Θα κόψω φλέβες!!!Οι ανθισμένες κερασιές super και φυσικά όπως σε όλες τις βόλτες και στις περιγραφές έχεις πάντα μια ατάκα!!!!! Χαλάλι του τύπου η τύπισσα, χαλαλι!!Είστε πανέμορφοι και ταιριαστοί,να ζήσετε.(η ζακετούλα που φοράς, τέλειο χρώμα)Φιλιά καλή μου

  10. @TUTTI περιμενω σημερα να καταφθασει το καινουργιο μου λαπτοπ (μπαμπλγκαμ) επιτελους! Ζητω το ιντερνετ και τα τρακινγκ ναμπερς της Φεντεξ. Ξερω που βρισκεται ανα πασα στιγμη. Ετσι η επομενη αναρτηση θα ειναι ισως απο καινουργιο blogging hub. Καφες και σχολια λοιπον

    @Γιαννη μου γεια σου, τα μιντγουεστερν στεητς ειναι τα,Illinois,Indiana , Iowa, Michigan , Minnesota , Missouri , Ohio και Wisconsin.

    @Γερασιμε, οχι οι πρωτοι απο τις μεσοπολιτειες ειναι αλλο τυπικο δειγμα πληθυσμου, οι ρεντνεκς ειναι οι αρτηριοσκληρβτικοι του νοτου. Ο τυπος και η τυπισσα σε ευχαριστουν για το σχολιο.

    @Φωτεινη Ε οχι βρε παιδι μου, την ξερω αυτην, δεν ειναι φαμ φαταλ. Φιλακια. χε χε!

    @Σοφια, οχι ΔΕΝ ειναι η ιδανικη πολη. Εχει πολλα προβληματα, οικονομικα, κοινωνικα, κλπ. Θα μπορουσα να τα αναφερω κι αυτα. Δεν το εχω κανει μεχρι στιγμης. Ισως καποτε. Αλλα ποτε δεν ισχυριστικα οτι ειναι ιδανικη πολη.. πολλες φορες εχω αναφερει οτι ειναι αρτηριοσκληρωτικη πολη. Πρεπει να υπακουει σε πολιτειακους και κρατικους νομους ειναι αστακος σε σεκιουριτι, σε βαθμο απιστευτο. Ειναι μια πολη διερχομενων και ισχυρων. Κι εμεις ευχαριστοθμε για το κομπλιμενΔο!!

    @Ευουλα!!! χα χα, εσενα σ’ αρεσουν οι ψιλοσαρκαστικες αναρτησεις. Κι εμενα!! Φιλακια

    @Μαργαριτα Μπαστα παιδι μου!!! Πρωτον μεταξυ σνικερς και γοβας στιλεττο εχει χιλιαδες ισια ωραια παπουτσακια. Τους εφιαξαν τα αεροσολα σε ωραια σχεδια. Τα σνικερς ομως στο μιντγουεστ τα φορανε στανταρ στα καταστηματα, στα γραφεια, παντου. Και τις φορμες πια ακομα και στα ψωνια.
    Οσο για τα υπολοιπα ματς μουτς, αστειακια ελεγα, σε αγαπω οτι και νασαι!! Στο μαυρο θα παω να δω καποια στιγμη, νομιζω οτι εχω ελεγχομενα σχολια, και αν βρω κατι θα το δημοσιευσω. Φιλακια.

    @Ορφια Χα χα! καλα εχω δει τα τραινακια στο Θησειο, τα διορωφα δεν τα εχω δει. Ευχαριστουμε οι δυο τυποι! Φιλακια

    @Τζουστινακι τι εκανες χαραματα χαρα μου στα μπλογκς; Κοιτα ξερεις πολυ καλα οτι ΟΥΤΕ η πρωτευουσα ειναι πολη που να χαρακτηριζεται απο κομψοτητα σε γενικες γραμμες, δεν ειμαστε φιφθ αβενιου. Αντιθετα ειναι ενα συνοθυλευμα αυστηροτητας και ποτ πουρι απο διαφορες κουλτουρες. Αλλα ειναι οπως το λες μου επεσε μαζεμενο το σταϊλινγκ και εκδηλωθηκα. Φιλακια.

    @Κατερινα θα ηθελα να ειχα περισσοτερες εικονες αλλα.. δε γινοτανε. Δαμασκηνι το χρωματακι. Σε φιλουμε αμφοτεροι ματς μουτς

  11. Στης καρδιάς μου το πρώτο σεργιάνι
    εμπριμέ είχα βάλει φουστάνι
    και σε βλέπω στην πρώτη γωνία
    να μου ρίχνεις σαΐτες ματιές.
    Κι από τότε χείλια χείλια
    σ’ αγαπώ κι είμαι στην τσίλια
    κι όλοι λένε στην παρέα:
    “Ο ωραίος κι η ωραία”.
    για τον τύπο και την τύπισσα το ασματάκι από Κούκα & Καφετζόπουλο
    την ανεπανάληπτη κακογουστιά των μιντγουέστερν αρνούμαι να τη σχολιάσω 🙂

  12. @melissoula εισαι η πρωτη που το μαθαινεις. Μολις παρελαβα το μπαμπλγκαμ, τωρα εξαφανιζομαι, Καλο Πασχα σε ολους 😆 😛 😆
    Εξαφανιζομαι!!!

  13. μα έτσι πρέπει, γιατί και το δικό μου μπαμπλγκαμ είναι!! μεγειές 🙂

  14. Tύπισσα …
    να σας πω….

    ΜΗΠΩΣ Ο ΕΡΡΙΚΟΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ -η φωνη!
    ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΟΥΚΛΟΣ!!!
    -τυφλα να χει ο Rhet!!

    (επαναλαμβανομαι το ξερω αλλα αυτες σου οι φωτο με τρελλαινουν).::))

  15. styl lehrit και συγκαμένο περπάτημα!
    Να’ σαι καλά Δέσποινα θα πάω για ύπνο (ώρα που είναι) με γέλια!

  16. @μελισσουλα. Ευχαριστω. Τελειωσα με ολα κι ετσι δε θα χρειαστει να λειψω μεχρι το Πασχα. Κουραστηκα αλλα το ευχαριστηθηκα πολυ. Τα υπολοιπα το Σαββατοκυριακο.

    @ταλισκερ Ω Θεε μου προφανως δεν εννοουσα την Ατλαντα οταν μιλαγα για το νοτο! Μα να μη μπορω να μαζευτω! Ναι ο Ερρικος εχει και ωραια φωνη και νοστιμουλης ειναι. Παω να του το πω να χαρει.

    @Βασιλη καλησπερα η μαλλον καληνυχτα, χαιρομαι που σε εκανα να χαμογελσεις αν και εσυ με τα κοριτσακια σου δε θα σταματας ποτε.

  17. τωρα ξερω ποιους αντιγραφει ο αντρικος πληθυσμος των βορειων προαστιων οταν βγαινουν την Κυριακη… αθλητικη φορμα . σνικερς και τα κλιεδια 4χ4 στο χερι… Το Μιντ-ουεστ..!!

    με γεια το καινουργιο λαπτοπ… ταιρειαζει στους ανθους των δεντρων χρωματικως..

    ανοιξιατικα χαιρετισματα

  18. Μεγειά γλυκό μου κορίτσι, ανοιξιάτικο το λαπιτοπάκι σου!!Θα σχολιάσω “το νοστιμούλης” για τον Ερρίκο σου που γράφεις,αλλά ισχύει και για σένα γλυκιά 35χρονη!!!(δεν είναι κοπλιμένδο). Οι άνθρωποι που μεγαλώνοντας βγάζουν γλύκα και νοστιμιά έχουν μεγαλείο και καλωσύνη ψυχής.Ποιότητα ανεκτίμητη που γίνονται κουκλιά.
    Σε μια “Συμβουλευτική Ομάδα Δράσης” μπλεγμένη στη δουλειά με πολλές υποχρεώσεις,κάνω ένα διάλλειμα για καλημέρες σου και φιλιά, ουφ!!!

  19. Δεσποινάκι φαίνεται το wordpress δεν με θέλει πια, χάνονται όλα τα σχόλια και βαριέμαι να τα ξαναγράψω.
    let’s see now

  20. Ο Ερρίκος και η τύπισσα δεν παίζονται! Πώς και σου επέτρεψαν να δημοσιεύσεις τη φωτογραφία τους;

  21. με υγεια και χαρα η καινουργια τσιχλοφουσκα!
    ο Ε μια χαρα παιδι ειναι, αλλα αυτη η Τ φαινεται ραδιουργα φατσα! μπορει μεχρι και να τον αποπλανησει!πες του να προσεχει του καλου παιδιου!

  22. Μπαίνω εδώ, αλλά θα σχολιάσω το παρτ ουάν με τις καταπληκτικές λουλουδιασμένες κερασιές πρώτα πρώτα!
    Όσο για το παρτ του, το ρεπορτάζ είναι όπως πάντα κατατοπιστικότατο – τύφλα να ‘χει ο Αθανάσιος Έλλις 😛

    Φιλιά μεταμεσονύκτια 🙂 🙂

  23. @Μαργαριτα τι μου λες; Καλα λεω εγω οτι ολοι βριζουν την αμερικη και μετα κανουν αμερικανιες! Πφ!

    Μερσι, ντας λαπτοπ ιστ φανταστις!

    @Κατερινα, αμαν βρε Κατερινακι σε μερικα χρονια θα ειναι η κορη μου 35 χρονων τι γραφεις, θα μας παρουν με τις μπλογκόπετρες βρε ματια μου. Ευχαριστω για ολα τα αλλα. Και κουραγιο με τη δουλιτσα.

    @Πηνελοπη καρδουλα, δεν καταλαβαινω! Βγηκε μονο του αυτο, και στο σπαμ δεν εχει τιποτα! Κι επειδη ξερω τι σου εκανε παντα κοιταω. 😦 😦 😦 XXX

    @Ασπα πηρα αδεια απο τον Ερρικο , αν κι εδω που τα λεμε παντα ειχα αδεια, απλα τωρα μουρθε! Οσο για την τυπισσα σιγα μη τη ρωτησουμε κιολας!

    @Παναθηναιε αγαπητωτατε, ειδατε πως χαμογελαει σατανικα! Εχετε δικιο, και δεν σας ειπα οτι τους τσακωσα να πινουν μπυρες! Πφ!

    @Wintersea ξενυχτουλα φιλακια και σε σενα. Για να μη σου πω τωρα τι αλλο ειδα πανω στα δεντρα εκτος απο τα λελουδια!

  24. Λίγο κουρασμένη βλέπω την τύπισσα που συνοδεύει τον ακμαιότατο Ερρίκο!
    Καλημέρες!!!

  25. Καλημερες, εσυ αν δε παρεις των αρσενικων, δεν μπορεις! 😛 😛 😆

Leave a comment