λευκη δευτερα

Real time blogging: Δευτερα , καθαρη Δευτερα νωρις το πρωϊ.  Ανοιγω μια σταλια την πορτα και ολα ειναι  κατασπρα.  Ο κυβος ερριφθει, δε το κουναμε ρουπι.  Χιονιζει ασταματητα και η προβλεψη ειναι για καμια εικοσαρια ποντους αλλα μεταξυ μας, το βλεπω να ειναι πολυ περισσοτερο. Τρεχω να δω το ρανταρ.  Ενα ασπρο συννεφο σκεπαζει την πρωτευουσα.  Εκεινους τους κιτρινους κροκους που εβλεπα χτες  τους εχει εξαφανισει το χιονι.   Τη σιγμη που γραφω οχι απλα χιονιζει αλλα ο αερας το στροβιλιζει με μια αργη ρυθμικη κινηση.   Απο τα χαραματα το κινητο του Ερρικου δεν σταματα να χτυπα σε ηχο ες εμ ες.  Ειδοποιει: το Πανεπιστημιο θα ανοιξει δυο ωρες αργοτερα. Χα χα, εμενα μου λες!  Αν ανοιξει κατι σημερα αυτο θα ειναι το γκαραζ για να βγουμε με τα φτυαρια να καθαρισουμε το driveway,  οταν φυσικα καταλαγιασει η χιονοθυελλα.  Προβλεπω θεμα με απιστευτες μαυροασπρες φωτογραφιες.  Ματιασαμε την ανοιξη πριν λιγες μερες.  Αισθανομαι μια απιστευτη χαρα, σα να θελω να αποκλειστω για λιγο.  Δε το πιστευω οτι σκεφτομαι ετσι.  Παω να απαντησω στα προηγουμενα σχολια και να συνδεθω μετα με συννεφα για να δω τι μελλει γεννεσθαι.

Live, aπο τα χιονισμενα βορρεια περιχωρα της Washington,  για την μπλογκογειτονια της ανοιξιατικης Αθηνας,  με αγαπη.. δεσποιναριον.

snow1

17 Comments

  1. έλααα δεν ειναι δικαιο!!! θελω κι εγω να αποκλειστω οταν χιονισει κλαψ

  2. ΧΟ ΧΟ ΧΟ μελισσουλα, θα ντυθω σαν αρκουδι και θα βγω να παιξω με το χιονι. Εσυ αποκλειστικες την περασμενη εβδομαδα, οχι μονα ζυγα δικα μας! Οι γλαστρες ειναι σα μεγαλα καπκεϊκς με σαντιγυ!!! ΧΟ ΧΟ ΧΟ

  3. οχι δεν αποκλειστικα ποτέ!! ηταν Κυριακη και δε βγηκα αν ηταν Δευτερα θα επαιρνα το τρολευ… και στη φαμπρικα 😦
    καπκεικς με σαντιγυ γιααμμ

  4. Υπεροχα!!!! τι μονο εμεις στο Σικαγο θα εχουμε χιονι? εν συγκριση με εσας, οχι δεν εχουμε τοσο πολυ. Νομιζω η φυση προσπαθει να κανει τα παντα για τον Obama…. to feel at home. Enjoy!
    Καλη σου μερα με την ασπρη Δευτερα!!

    ps.υπεροχη η μουσικη….σε ευχαριστω πολυ

  5. …ki esy nomises oti den 8a s’ evriska!!!!
    Emeis, exoume pio poly xioni!!!!
    Xarika pou se anakalypsa, Yiwta, NY

  6. Είδες, έχετε κι εσείς αργία! Όχι μόνο εμείς! Καλέ πού το έχετε το ραντάρ;
    Φιλιά από την ανοιξιάτικη Αθήνα!

  7. Όπως λέω και στο μπλογκ μου…Ήρθε η Άνοιξη !!

    Περιμένουμε και τον Άγιο Βασίλη σε λίγο…Το γνωστό…Αυτόν πάνω στο φορτηγό της Coca Cola …

    🙂 🙂

  8. Και εδω κοντεύει να ρίξει χιόνι αλλά εδώ το λένε αλλιώς Sandstorm 😉 βολέψου και αρχισε μπλογκινγ 3 ποστ την ημέρα δεν σε προλαβαίνουμε λεμε χχχχχ

  9. Καλυτερα να πηγαινες στην δουλεια!
    Βαρεθηκα τα ασπρα κεραμιδια σου!
    Δεν εχω λογο να σκαρφαλωνω εκει πανω 😉

  10. Mοιραζόμαστε τα ίδια ακριβώς μόνο που δεν είμαι στην πολιτισμένη Σκανδιναυία, είμαι στο αφιλόξενο και πολύ άγριο Καζακστάν. Και δουλεύω αυτή τη στιγμή, μία παρά το πρωί
    Πολλά φιλιά

  11. Κι όμως αυτό το κάτασπρο σαλονάκι (τραπεζάκι με δύο καρέκλες, εντάξει…) στη βεράντα δείχνει τόσο φιλόξενο… Μαγικές φωτο, όπως πάντα 🙂

    Μία εσύ, μία η μελισσούλα, μας έχετε καταχιονίσει, άντε!!!

  12. Κράτα το χιόνι Δέσποινα, σου στέλνω τις μικρές!
    Το περίμεναν πως και πως φέτος αλλά μέχρι τώρα δεν μας έκανε την τιμή.

  13. Ωραίες φωτό…καλό χειμώνα να σου πω, ή καλή άνοιξη; Πάντως μια καθαρή/λευκή Δευτέρα, την είχατε…
    Φιλιά από ΝΖ, καλό μήνα (δεν θυμάμαι αν σου είπα…)

  14. @Marthaki. Α να σου πω, αμα θελει χιονια να ερχεται να σας βλεπει. Εμεις αυτα δεν τα μπορουμε και δεν τα αντεχουμε. Τωρα εδω που τα λεμε μια μερα ενταξει. Ειναι 7:30 το απογευμα και το χιονι σταματησε απο τις 2. Ο καλος γειτονας Ντανιελ απο δεξια, ηρθε χωρις να πει κατι με το καινουργιο του εκχιονιστικο φυσητηρι, και με πεντε βολτες πανω κατω το καθαρισε το ντραϊβγουεη. Νομιζε οπως μου ειπε (επειδη δεν ειδε τον Ερρικο εξω) οτι θα λειπει ως συνηθως και το εκανε για να μην αποκλειστω. Εχω απο τη μια μερια γειτονες διαμαντια. Τωρα λεω να τους καλεσω στο Σαββατιατικο τραπεζι. Φιλια Μαρθακι.

    @Αστοριανη, δεν κρυβομαι καλη μου, γιατι να μη με βρεις.. το ηλιανθακι σου δε φαινεται γιατι εδω δεν ειναι μπλογκερ, ειναι γουορντπρες και για να φανει η φωτογραφια πρεπει να εχεις λογαριασμο. Αν δεν εχεις αντικαθιστα την φωτογραφια με ενα αξιολατρευτο ζουζουνι. Εδω τελειωσε ο χαμος, αντε κι απ’ του χρονου.

    @Ασπα ναι σπιτι ειμασταν αλλα δουλιτσα βγαλαμε με τελεκομιουτιγκ οσονουπω. Το ρανταρ ματια μου στο ιντερνετ. Υπαρχουν applications οπως το weatherbug που αναλογα που μενεις σου δειχνει παντα το ρανταρ στην περιοχη σου. Ετσι βλεπεις αν ερχεται βροχη, χιονι η αν ειναι πεντακαθαρος ο ουρανος οπως προβλεπεταιο για αυριο.

    @Σι Ες Λακωνακο μου το ειδα, παει τελειωσε το πανηγυρι. Τωρα που γραφω ακομα και ο δικος μας δρομος ειναι λαμπικο.

    @Ιουστινακι, την Κυριακη περιμενουν 60 βαθμους Φαρεναϊτ, καλα εμεις θα παθουμε με τις συνεχεις συστολες και διαστολες!

    @Πηνελποη, ελα βρε καρδουλα, δε φτανει που με κλεισανε μεσα δυο μερες, τι να κανω; ΧΧΧ

    @Γατε, καλα, ενταξει, οπως θελεις, μην ερθεις, θα σου σηκωθει η τριχα απο την παγωνια. Πηγαινε σε αλλα πιο ζεστα κεραμιδια.

    @Σο Φαρ(ακι) δε το πιστευω. Σε τουνελια του Καζακσταν εισαι; Μαζεψε τα και γυρνα, μα εσυ εισαι ενα ντελικατο πλασμα, πες τους να βρουν αλλους μηχανικους για εργα Σιβηριας. Προσεχε ματια μου!

    @Ανωνυμε/η προσπαθησε να καθησεις και θα παγωσει ο ποπουλης σου!

    @Βασιλη Θα ειχαμε γιουρουσι αν εστελνες τα μωρα εδω!

    @Αρτανις Πες μου καλη ανοιξη, η θερμοκρασια θα ανεβει αρκετα τις επομενες μερες. Αυτο ηταν, για να θυμομαστε κι αυτα τα κουλουμα

  15. Κατάλευκη σας ξημέρωσε η Δευτέρα ε; Καλή σαρακοστή!

Leave a comment